x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Învățământ deschis și la distanță de înaltă performanță

Învățământ deschis și la distanță de înaltă performanță

24 Iul 2020   •   17:28
Învățământ deschis și la distanță de înaltă performanță

Suport real oferit în creşterea competenţelor digitale și educaționale, în învățământul deschis și la distanță, într-o perioadă delicată pentru omenire cauzată de pandemia de coronavirus.

Totul grație programelor educaționale lansate, în ultimele luni, de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Acestea au cuprins cursuri, webinare și concursuri, adresate copiilor și tinerilor români de pretutindeni, dar și profesorilor.

Succesul proiectelor derulate, în special în mediul virtual, se transpune în numărul tot mai mare al românilor care au vizitat site-ul  www.fundatiadanvoiculescu.ro și l-au plasat pe primul loc la categoria Educație/Învățământ și pe poziția a 5-a la general, potrivit trafic.ro, site care monitorizează audiența online din România.

“Pentru noi este un lucru îmbucurător faptul că site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro se află pe un loc de top, în preferințele utilizatorilor, în această perioadă în care activitatea tuturor s-a mutat, aproape exclusiv, în mediul online. Deoarce activitatea desfășurată în mediul virtual a devenit cea mai importantă sursă de comunicare, a generat o concurență fără precedent, în mediul online”, a declarat Trisi Cristea, directorul general al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Portalul trafic.ro oferă statistici relevante pentru întreg internetul romanesc și constituie, astfel, imaginea reprezentativă a acestui mediu.

×