x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Ministerul Educației: 26 de elevi și 35 de cadre didactice s-au infectat zilnic cu SARS CoV-2

Ministerul Educației: 26 de elevi și 35 de cadre didactice s-au infectat zilnic cu SARS CoV-2

22 Mar 2021   •   20:18
Ministerul Educației: 26 de elevi și 35 de cadre didactice s-au infectat zilnic cu SARS CoV-2

Ministerul Educației a anunțat că săptămâna trecută 26 de elevi și 35 de cadre didactice s-au infectat zilnic cu virusul SARS CoV-2. Este o medie a cazurilor de Covid 19 care arată o creștere a numărului de infectări înregistrate în rândul elevilor.

Potrivit datelor furnizate de Ministerul Educației, situația epidemiologică la nivelul unităților de învățământ preuniversitar în intervalul de raportare 15-22 martie este următoarea: „Număr preșcolari/elevi confirmați Covid-19: +211 (medie 26 cazuri/zi). Număr personal confirmat Covid-19: +279 (medie 35 cazuri/zi). Număr clase/grupe cu activitatea față în față suspendată ca urmare a cazurilor confirmate: +304”, anunță reprezentanții Ministerului Educației.

Astfel, se constată o ușoară creștere a numărului mediu zilnic de infectări în cazul elevilor și un trend descrescător al cazurilor în rândul personalului, comparativ cu perioada de raportare anterioară.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: infectări