x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Ministrul Educației, anunț oficial. „Școala începe pe 14 septembrie”

Ministrul Educației, anunț oficial. „Școala începe pe 14 septembrie”

06 Sep 2020   •   21:53
Ministrul Educației, anunț oficial. „Școala începe pe 14 septembrie”

Monica Anisie, ministrul Educației, a anunțat că școala va începe fizic pe 14 septembrie și doar în situații excepționale se va opta pentru cursuri online.

 

”Școala începe pe 14 septembrie, chiar dacă au fost discuții cu anumiți specialiști epidemiologi care recomandau să amânăm începutul de an școlar sau să începem în sistem online tocmai pentru ca boala să se poată consuma”, a decrat Anisie, duminică seară, la Antena 3.

”Noi mâine așteptăm de la direcțiile de Sănătate Publică rapoartele privind situația epidemiologică pe fiecare localitate în parte. Deci mâine vor fi comunicate inspectoratelor școlare aceste date și urmează ca fiecare unitate de învățământ să aleagă scenariul pe care îl pune în raport cu situația epidemiologică.

Până la momentul acesta, pot să vă spun că inspectorii școlari generali au spus că sunt optimiști că în 80% din unitățile de învățământ să începem școala fizic. Dar acest lucru este posibil numai dacă situația epidemiologică ne permite.

Prin urmare, mâine aflăm exact care este situația epidemiologică după care vom putea să dăm toate datele necesare”, a mai explicat ministrul Educației.

×