x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Peste 7.800 de locuri la Universitatea Bucureşti

Peste 7.800 de locuri la Universitatea Bucureşti

de Monica Cosac    |    12 Mai 2017   •   21:20
Peste 7.800 de locuri la Universitatea Bucureşti
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Pentru admiterea din acest an, Universitatea Bucureşti pune la dispoziţia absolvenţilor de liceu, licenţă şi masterat peste 7.800 de locuri finanţate de la buget, cele mai multe fiind la Facultăţile de Litere şi Limbi Străine.

În ultima şedinţă a Consiliului de Administraţie, s-a decis repartizarea locurilor finanţate de la buget pentru admitere, pentru toate cele 19 facultăţi.

Astfel, pentru studiile universitare de licenţă, Universitatea Bucureşti scoate la concurs 4.310 de locuri bugetate. Cele mai multe dintre acestea au fost repartizate Facultăţii de Litere (473 de locuri), urmată de Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine (453 de locuri) şi de Facultatea de Matematică şi Informatică (439 de locuri).

Pentru studiile universitare de masterat, Universitatea Bucureşti pune la dispoziţie 3.200 de locuri la buget. Cele mai multe dintre acestea sunt la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială (391 de locuri), Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei (322 de locuri) şi Facultatea de Litere (296 de locuri). În ceea ce priveşte programele de studii universitare de doctorat, Universitatea din Bucureşti pune la dispoziţie un număr de 350 de locuri bugetate, iar pentru 175 va oferi burse.

Admiterea 2017 la Universitatea din Bucureşti se va desfăşura în perioada 6-25 iulie pentru studiile universitare de licenţă şi masterat şi în perioada 1-20 septembrie pentru doctorat.

Universitatea Bucureşti scoate la concurs peste 

Peste 7.800 de locuri la buget au fost scoase la concurs de Universitatea Bucureşti la studii universitare de licenţă, masterat şi doctorat, iar cele mai multe dintre acestea au fost repartizate facultăţilor de Litere, de Limbi şi Literaturi Străine, de Matematică şi Informatică sau de Sociologie şi Asistenţă Socială.

Universitatea din Bucureşti a decis, în ultima şedinţă a Consiliului de Administraţie, repartizarea locurilor finanţate de la buget pentru admitere, pentru toate cele 19 facultăţi.

În ceea ce priveşte programele de studii universitare de doctorat, Universitatea Bucureşti scoate la concurs 350 de locuri bugetate, iar pentru 175 dintre acestea va oferi burse. 

Mai multe informaţii despre admiterea la programele de licenţă şi masterat pot fi găsite pe website-ul www.admitere.unibuc.ro/, iar pentru admiterea la programele universitare de doctorat la adresa: www.doctorat.unibuc.ro/.

Admiterea la Universitatea Bucureşti va avea loc în perioada 6-25 iunie, pentru studiile universitare de licenţă şi masterat, şi între 1 şi 20 septembrie pentru studiile universitare de doctorat.

 

×
Subiecte în articol: universitatea bucureşti locuri studenţi