x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Prima conferință din domeniul educației socio-emoționale, dedicată cadrelor didactice

Prima conferință din domeniul educației socio-emoționale, dedicată cadrelor didactice

13 Mai 2021   •   18:00
Prima conferință din domeniul educației socio-emoționale, dedicată cadrelor didactice

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează, pe 20 mai a.c., începând cu ora 18:00, prima ediție a Conferinței Internaționale ”EDUCATORS”. Este primul eveniment din România dedicat învățării socio-emoționale în procesul educațional.

Conferința se adresează formatorilor și actorilor cheie din domeniul educației, implicați în crearea unui cadru de învațare socio-emoțională pentru copii și tineri.

Partenerii acestui eveniment sunt: Centrul de Carte Străină Fischer International, MGT Educațional, Walnut Wisdom și Yealink.

Înscrierile se realizează prin completarea unui formular, pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro. Participarea este gratuită.

Conferința își propune să ofere cadrelor didactice, cercetătorilor, psihologilor, părinților, directorilor educaționali, cadrelor universitare, studenților, etc. un suport real în ceea ce privește integrarea învățării socio-emoționale în procesul educațional.

Tema primei ediții a conferinței este ”Importanța educației socio-emoționale în procesul de învățare”.

Speakerii conferintei sunt experti în Social Emotional Learning (SEL) și, împreună cu invitații lor, vor explora tema conferinței, din perspective diferite. Aceștia vor prezenta rolul acestor practici de inteligență socio-emoțională în domeniul educațional, studii de caz și exemple de bune practici în învățarea socio-emoțională.

Învățarea socio-emotionala (SEL) oferă contextul de care este nevoie pentru a produce o schimbare reală în învățâmântul românesc. Acest tip de educație are un impact benefic nu doar în managementul clasei și în calitatea învățării și actului educațional, ci și pe parcursul întregii vieți.

 

 

×