x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie VIDEO. Anisie anunță că aproximativ un milion de elevi învață online

VIDEO. Anisie anunță că aproximativ un milion de elevi învață online

02 Noi 2020   •   13:04
VIDEO. Anisie anunță că aproximativ un milion de elevi învață online

Aproximativ un milion de elevi învață online, a declarat, luni, 2 noiembrie, ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, într-o conferință de presă desfășurată de Biblioteca Centrală Universitară.

Astfel, potrivit raportărilor transmise de inspectoratele școlare, luni, la ora 10:30, un număr de 3.830 de școli desfășurau cursuri în scenariul roșu, cu predare online, în timp ce 5.029 de școli erau în scenariul galben, hibrid. În scenariul verde se aflau 8.797 de școli.

„Elevii care învaţă exclusiv online sunt aproximativ un milion de copii. În ceea ce priveşte municipiul Bucureşti, înţeleg că deja s-a încheiat şedinţa Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţi de Urgenţă şi s-a decis continuarea tot pentru 14 zile a învăţării în sistem online", a spus Anisie.

De asemenea, Monica Anisie a făcut apel către inspectorii școlari generali să intensifice activitatea de monitorizarea a lecțiilor desfășurate online, în contextul în care a primit mai multe semnale de la părinți și elevi că aceste cursuri nu au loc. 

×