x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe 13 frați subnutriți, salvați dintr-o casă din California

13 frați subnutriți, salvați dintr-o casă din California

16 Ian 2018   •   11:23
13 frați subnutriți, salvați dintr-o casă din California

13 frați subnutriți, cu vârste cuprinse între doi și 29 de ani, au fost salvați dintr-o casă din California, unde unii dintre ei erau ținuți legați de pat. Părinții celor 13 au fost acuzați de tortură, potrivit declarațiilor poliției, scrie The Guardian.

Poliția a descoperit situația după ce o fată în vârstă de 17 ani a reușit să scape din casa din Perris, aflată la 112 kilometri de Los Angeles, duminică. Fata a folosit un telefon mobil pe care l-a găsit în casă pentru a alerta autoritățile, a spun șeriful din Riverside. Inițial, poliția a crezut că fata are 10 ani.

„Delegații au localizat ce se credeau a fi 12 copii în interiorul unei case, însă aceștia au fost șocați când au descoperit că șapte dintre aceștia erau adulți”, a spus poliția într-o declarație. „Victimele păreau să fie subnutrite și foarte murdare”.

Părinții copiilor, David Allen Turpin, în vârstă de 57 de ani, și Louise Anna Turpin, în vârstă de 49 de ani, au fost arestați și fiecare a primit câte nouă acuzații de tortură și 10 acuzații de punere în pericol a copiilor. Aceștia au o cauțiune de nouă milioane de dolari, potrivit poliției.

Șase dintre copii sunt minori, în timp ce ceilalți șapte au peste 18 ani. Aceștia au spus polițiștilor că mor de foame.

Părinții se vor prezenta joi în fața tribunalului.

×