x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Accident in italia - Şase muncitori romăni decedaţi

Accident in italia - Şase muncitori romăni decedaţi

de Carmen Plesa    |    Miruna Pasa Petru    |    02 Iul 2007   •   00:00

Şase cetăţeni romăni au decedat şi alţi trei au fost răniţi ieri in urma unui accident rutier grav petrecut in Italia, pe Autostrada del Sole, in apropiere de Roma.

Potrivit autorităţilor italiene, furgoneta Mercedes Vito cu număr de Bacău, in care călătoreau muncitorii, s-a răsturnat la ora 6:50 (7:50, ora Romăniei) după ce s-a izbit violent de parapetul de pe marginea dreaptă a drumului.

Din primele verificări, poliţiştii italieni au tras concluzia că accidentul s-ar fi putut produce din cauza exploziei unui pneu ori pentru că şoferul ar fi adormit la volan, nu din cauza vitezei. Supravieţuitorii au fost transportaţi de urgenţă, cu ajutorul unui elicopter, la mai multe spitale din capitala Italiei, pentru a primi ingrijirile medicale necesare. Singura femeie rănită a fost internată la Spitalul Sandro Petrini din Roma, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale şi, potrivit medicilor, se afla ieri intr-o stare relativ stabilă. Căteva ore de la producerea accidentului, pe care poliţia italiană l-a descris ca pe un adevărat carnagiu, circulaţia din zonă a fost intreruptă şi deviată pe un alt traseu. La inchiderea ediţiei, identitatea victimelor nu fusese incă dezvăluită de autorităţi.



×
Subiecte în articol: diaspora