x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Acuzat de adulter, Nicolas Sarkozy: N-am timp pentru aberaţii

Acuzat de adulter, Nicolas Sarkozy: N-am timp pentru aberaţii

de Mihaela Matachita    |    12 Mar 2010   •   00:00

Preşedintele francez, Nicolas Sarkozy, a declarat vineri, la Londra, că nu are "nici o secundă de pierdut cu aberaţiile" despre viaţa sa privată, după apariţia în presă a unor zvonuri potrivit cărora cât el, cât şi soţia sa, Carla Bruni, ar avea câte o relaţie extraconjugală.



Potrivit AFP, întrebat de un jurnalist, în timpul unei conferinţe de presă comune cu premierul britanic, Gordon Brown, dacă poate comenta "zvonurile" privind viaţa sa privată, Sarkozy a răspuns: "Poate nu ştiţi cât de încărcat este programul. (...) N-am nici o secundă, nici măcar o jumătate de secundă de pierdut cu aceste elucubraţii".

Primele zvonuri potrivit cărora Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni ar avea câte o aventură au apărut săptămâna trecută pe Twitter. După câteva zile, acestea au fost preluate pe site-ul publicaţiei Le Journal du Dimanche. Dar până vinerida.
Sarkozy a refuzat orice comentariu.

Potrivit zvonurilor, Carla Bruni ar avea o aventură cu muzicianul Benjamin Biolay, la care s-ar fi mutat, iar Nicolas Sarkozy şi-ar fi găsit consolarea în braţele lui Chantal Jouanno, ex-campioană de karate, în prezent ministru al Ecologiei.

Prezenta declaraţie a lui Sarkozy survine după ce miercuri, într-un interviu difuzat pe postul tv britanic Sky News, Carla Bruni infirmase zvonurile, declarând că soţul ei "nu a avut niciodată o aventură" şi descriind menajul lor ca fiind "un basm".

Carla şi Nicolas s-au cunoscut la un dineu, la Paris, în noiembrie 2007 şi s-au căsătorit după trei luni. Ea, fost manechin celebru, printre ai cărei iubiţi se numără Mick Jagger, Eric Clapton şi Donald Trump, a avut o relaţie şi cu scriitorul Jean-Paul Enthoven, pe care l-a părăsit pentru fiul acestuia, filosoful Raphael Enthoven, cu care are un fiu. Nicolas Sarkozy a avut o aventură cu Cecilia Ciganer-Albaniz, devenită ulterior a doua lui soţie, în timp ce era căsătorit cu prima soţie, Marie-Dominique Culioli, mama celor doi băieţi mai mari ai preşedintelui.

Sarko mai are un fiu cu Cecilia, de care a divorţat în 2007, după ce aceasta a avut o aventură cu publicistul american Richard Attais.

×
Subiecte în articol: externe