x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Alegeri în Republica Moldova. Maia Sandu: Votul masiv e un semnal clar că oamenii îşi doresc o schimbare

Alegeri în Republica Moldova. Maia Sandu: Votul masiv e un semnal clar că oamenii îşi doresc o schimbare

30 Oct 2016   •   22:10
Alegeri în Republica Moldova. Maia Sandu: Votul masiv e un semnal clar că oamenii îşi doresc o schimbare
Sursa foto: Iulian Burcescu

Candidatul Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, şi-a manifestat satisfacţia faţă de numărul mare de alegători care au participat la scrutinul prezidenţial de duminică.

Ea a declarat, după închiderea urnelor, că "votul masiv este un semnal clar că oamenii îşi doresc o schimbare".

"Vreau să mulţumesc foarte mult tuturor celor care au mers astăzi la vot. Oamenii au înţeles că votul lor este important şi au decis să transmită un semnal clar. Votul masiv e un semnal clar că oamenii îşi doresc o schimbare şi noi cu toţii apreciem acest semnal", a declarat Sandu.

Liderul PAS a mulţumit în special femeilor, dar şi cetăţenilor moldoveni din diasporă, care au ieşit într-un număr foarte mare la vot.

"Au fost mai puţin tinerii care au fost astăzi la vot şi cred că parţial asta se întâmplă din cauză că autorităţile le-au creat impedimente acestor tineri care să meargă şi pentru turul doi vă promitem că o să depunem toate eforturile astfel încât aceste impedimente să fie eliminate şi dumneavoastră să puteţi veni la vot într-un număr mai mare", a precizat Maia Sandu.

Totodată, ea a subliniat că, în urma campaniei bazate pe onestitate şi transparenţă derulată, PAS a obţinut "o primă victorie şi cu un prim pas către o viaţă demnă". www.agerpres.ro

×