x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO - ALEGERI SUA: Managerul de campanie al lui Donald Trump a fost arestat şi acuzat de lovirea unui reporter

VIDEO - ALEGERI SUA: Managerul de campanie al lui Donald Trump a fost arestat şi acuzat de lovirea unui reporter

29 Mar 2016   •   20:30
VIDEO - ALEGERI SUA: Managerul de campanie al lui Donald Trump a fost arestat şi acuzat de lovirea unui reporter

Managerul de campanie al magnatului Donald Trump, favorit pentru nominalizarea Partidului Republican la prezidenţiale, a fost arestat marţi în Florida şi pus sub acuzare pentru lovire, după ce a învineţit braţul unui fost reporter al publicaţiei conservatoare Breitbart, transmite Reuters.

Corey Lewandowski a apucat-o de braţ pe reportera publicaţiei conservatoare Breitbart şi a strâns-o până i-a provocat o echimoză, deşi aceasta încerca să se îndepărteze de manager, la un eveniment care a avut loc pe 8 martie.

Donald Trump a comentat imediat incidentul, susţinând că angajatul său este nevinovat.

”Lewandowski este complet inocent în acest caz. El va pleda ca nevinovat şi aşteaptă cu nerăbdare să-şi demostreze inocenţa în faţa instanţei. Este încrezător că toate acuzaţiile vor fi respinse”, a precizat Trump.

De altfel, poliţia din Florida a publicat o înregistrare video cu incidentul dintre reportera Michelle Fildes şi Corey Lewandowski. Imaginile o arată pe Fields alături de Trump, înainte ca Lewandowski să vină din spate acesteia şi să o apuce violent de braţ.

Evenimentele de campanie ale lui Donald Trump au fost marcate de incidente violente şi confruntări între protestatari, susţinători şi bodyguarzi.

Lewandowski a fost pus sub acuzare pentru lovire şi riscă o pedeapsă maximă de un an de închisoare sau o amendă de 1.000 de dolari.

Sursa: news.ro

 

×