x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Alertă antiteroristă la o bază navală situată la periferia oraşului Washington

Alertă antiteroristă la o bază navală situată la periferia oraşului Washington

20 Oct 2021   •   20:30
Alertă antiteroristă la o bază navală situată la periferia oraşului Washington

O bază a Forţelor Navale din SUA a fost vizată, miercuri, de o alertă cu bombă, iar personalul a primit ordin de a se adăposti la faţa locului, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate citate de postul CNBC.

Un individ rămas neidentificat a anunţat prin telefon prezenţa unei bombe la Centrul medical Water Reed, situat în incinta Bazei navale din Bethesda, în statul Maryland, la periferia oraşului Washington, D.C.

"Accesul în baza militară a fost blocat. Toţi membrii personalului trebuie să se adăpostească la faţa locului. Toate porţile sunt închise traficului. Publicul este îndemnat să evite zona", a transmis Comandamentul Bazei navale Bethesda.

Conform unor surse, în incinta bazei militare fusese raportată şi prezenţa unui individ înarmat, dar informaţia a fost negată ulterior de autorităţi.

Centrul medical Walter Reed, situat în incinta Bazei navale Bethesda, este utilizat frecvent pentru tratarea preşedinţilor SUA sau a altor oficiali de rang înalt.

"Există o situaţie periculoasă la Centrul medical militar Walter Reed. Toţi membrii personalului sunt rugaţi să evacueze zona", a comunicat conducerea unităţii medicale.

Echipe pirotehnice au fost solicitate pentru verificarea incintei Centrului medical Walter Reed.

(sursa: Mediafax)

×