x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Alfredo Di Stefano, în comă după o criză cardiacă

Alfredo Di Stefano, în comă după o criză cardiacă

de Agerpres    |    05 Iul 2014   •   23:54
Alfredo Di Stefano, în comă după o criză cardiacă

Alfredo Di Stefano, legendă a fotbalului mondial şi a lui Real Madrid, este în comă în urma unei crize cardiace survenite sâmbătă la Madrid la vârsta de 88 de ani, potrivit unui purtător de cuvânt al spitalului, anunţă AFP.

"A fost victima unei crize cardiace şi a fost dus la serviciul de cardiologie al spitalului Gregorio Maranon. Este în comă şi-i urmărim de aproape evoluţia", a spus purtătorul de cuvânt.

Di Stefano lua masa cu familia sa lângă stadionul Santiago Bernabeu când s-a simţit rău şi a trebuit să se aşeze în scaunul său cu rotile, scrie ziarul spaniol El Pais. La venirea salvării, fostul jucător era în stop cardio-respirator.

După ce Di Stefano ce a fost masat timp de 18 minute, inima sa a repornit. Fostul jucător a fost transportat în stare gravă la spital, a indicat o sursă medicală.

El Pais subliniază că Di Stefano ar mai fi fost internat de şapte ori pentru atacuri asemănătoare, nu atât de grave însă ca acesta din urmă.

Di Stefano a fost vizitat sâmbătă la spital de preşedintele lui Real, Florentino Perez.

Preşedinte de onoare al lui Real Madrid, Di Stefano este unul dintre cei mai mari jucători din istoria clubului, pentru care a jucat între 1953 şi 1964, câştigând de cinci ori Cupa Campionilor. 

×