x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Aşa ceva este INEXPLICABIL!" Ce s-a întâmplat cu un băieţel după ce a fost îngropat 3 ore în nisip (VIDEO)

"Aşa ceva este INEXPLICABIL!" Ce s-a întâmplat cu un băieţel după ce a fost îngropat 3 ore în nisip (VIDEO)

17 Iul 2013   •   11:07
"Aşa ceva este INEXPLICABIL!" Ce s-a întâmplat cu un băieţel după ce a fost îngropat 3 ore în nisip (VIDEO)

Într-o fracţiune de secundă, un băieţel de şase ani sin Statele Unite a fost îngropat într-o dună de nisip, în nordul statului Indiana, acolo unde plecase într-o excursie cu tatăl său şi un prieten, relatează Yahoo News.

"Era lângă mine şi într-o fracţiune de secundă a dispărut", povesteşte tatăl lui Nathan Woessner. Încercând să escaladeze o dună de nisip, băiatul a fost îngropat în nisip atât de adând încât bărbatului i-a fost imposibil să-l găsesască.

După mai bine de trei ore, salvatorii chemaţi de prietenul tatălui lui Nathan au reuşit să scoata trupul copilului la suprafaţă.

"Era rece, nu avea puls şi nu respira", au declarat medicii de pe ambulanţă.

Ca să le dea însă o speranţă părinţilor, medicii au decis să nu ducă trupul copilului la morgă, ci la  spital. "Noi nu mai aveam nicio speranţă, însă am făcut asta pentru părinţi", au mai spus medicii.

În timp ce ambulanţa se deplasa spre spital, maşina a trecut peste un dâmb în asfalt şi s-a zguduit puternic: "Atunci am observat ceva ciudat. O mişcare în pieptul băiatului, iar rana pe care o avea în zona capului a început să sângereze".

Câteva minute mai târziu copilul a devenit conştient şi a deschis ochii. "Practic a înviat. Singura explicaţie este efectul pe care mişcarea brutală a maşinii a avut-o asupra corpului copilului. A fost ca o resuscitare. Este o minune: şi-a revenit după ce a fost trei ore mort", a conchis medicul.

Ajuns la spital, Nathan a fost sedat pentru ca medicii să-i scoată din plămâni cât mai mult nisip cu putinţă.

O altă veste bună primită de părinţi a fost că testele neurologice nu au scos la iveală nicio afecţiune a creierului. Nathan îşi poate mişca mâinile, picioarele şi degetele, iar ochii băiatului sunt, de asemenea, în regulă.

×