x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Amor în stil canadian, ca soluţie anti-Trump

Amor în stil canadian, ca soluţie anti-Trump

de Irina Stoica    |    11 Mai 2016   •   22:55
Amor în stil canadian, ca soluţie anti-Trump

Nu sunt puţini americanii care cred că ţara se va duce de râpă dacă Donald Trump devine preşedinte. Nici cei care n-ar ezita să plece din State dacă magnatul câştigă alegerile din noiembrie. Iar un site recent înfiinţat îi asigură că dragostea unui canadian sau a unei canadience e soluţia pentru ei. Şi îşi oferă serviciile pe post de peţitoare.

 

Burlacii şi burlăciţele anti-Trump din Statele Unite sunt publicul-ţintă al site-ului de matrimoniale. Promisiunea celor de la Maple Match este să îi ajute pe americani să îşi găsească dragostea în Canada, unde se vor putea muta ca să scape de „oroarea de a-l avea pe Trump preşedinte”, notează Washington Post. Utilizatorii trebuie să se înregistreze, să îşi creeze un profil şi apoi să îl stocheze în baza de date a site-ului, apăsând pe butonul „Salvaţi-mă din nebunia asta!”.

Ideea a apărut după ce site-ul serviciului canadian de imigrări a devenit tot mai mai accesat, pe măsură ce Donald Trump cucerea în serie fiefurile electorale. Numărul vizitatorilor a înregistrat o creştere bruscă după ce Trump a rămas singur în cursa pentru nominalizarea republicană.

„Ne-am gândit, la început în glumă, despre cum ar fi ca americanii şi canadienii să strângă legăturile la gândul că Trump chiar ar putea deveni preşedinte. Apoi am remarcat că există o mulţime de persoane nemulţumite de site-urile matrimoniale existente. Am lansat platforma noastră şi, după 35.000 de accesări şi 4.500 de persoane înscrise în doar patru zile, avem toată încrederea că Maple Match va merge bine”, a explicat fondatorul site-ului, Joe Goldman.

Afaceristul a insistat că nu e vorba despre vreo glumă. „Donald Trump e o glumă, nu noi. Şi nici încercarea de a găsi dragostea adevărată într-o ţară unde chiar poţi fi fericit”, a adăugat Goldman.

 

Google a anunţat că numărul căutărilor date după cuvintele „Cum să mă mut în Canada” a crescut de 1.500 de ori doar în ultimele zile.

 

×