x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Anchetă - Situaţie sub control

Anchetă - Situaţie sub control

07 Iul 2007   •   00:00
Anchetă - Situaţie sub control
Sursa foto: EDMOND TERAKOPIAN/

După ce nivelul de alertă privind securitatea Marii Britanii a fost coborăt de la "critic" la "sever", premierul Marii Britanii, Gordon Brown, a anunţat ieri că anchetatorii din cadrul diviziei antitero a Scotland Yard estimează că au neutralizat aproape complet celula teroristă responsabilă de atentatele eşuate de săptămăna trecută din capitala britanică şi de la Glasgow.


După ce nivelul de alertă privind securitatea Marii Britanii a fost coborăt de la "critic" la "sever", premierul Marii Britanii, Gordon Brown, a anunţat ieri că anchetatorii din cadrul diviziei antitero a Scotland Yard estimează că au neutralizat aproape complet celula teroristă responsabilă de atentatele eşuate de săptămăna trecută din capitala britanică şi de la Glasgow. Intr-un interviu pentru BBC, Brown a declarat: "După informaţiile pe care le posed, am ajuns aproape de nucleul celulei".

AL-QAEDA. Anchetatorii studiază posibilitatea ca atentatele eşuate de la Londra şi Glasgow să fie urmarea unui plan care să fi fost pus la punct de către reţeaua teroristă al-Qaeda, conform relatărilor din presa britanică. In Australia au fost anchetate incă cinci persoane, avănd loc şi patru percheziţii, in teritoriul Australiei de Vest.

×
Subiecte în articol: externe