x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Anunţ de ultimă oră: Revista Closer promite noi dezvăluiri despre Hollande şi “Gayetgate” vineri

Anunţ de ultimă oră: Revista Closer promite noi dezvăluiri despre Hollande şi “Gayetgate” vineri

de Istvan Deak    |    16 Ian 2014   •   20:08
Anunţ de ultimă oră: Revista Closer promite noi dezvăluiri despre Hollande şi “Gayetgate” vineri

În ciuda tentativei lui Francois Hollande de a evita elegant întrebările referitoare la viaţa sa privată, cronica idilelor sale continuă în presă. Revista mondenă Closer, care a scos la iveală relaţia sa cu actriţa Julie Gayet, dosar supranumit “Gayetgate”, anunţă chiar noi informaţii pentru ziua de vineri, scrie metronews.fr. Este vorba despre noi informaţii şi noi fotografii în exclusivitate, a precizat redacţia.
Foiletonul nu pare a avea final. Promiţând că va clarifica relaţia sa cu Valerie Trierweiler până la 11 februarie, preşedintele însuşi a relansat suspansul, scrie metronews.fr.

A dat în judecată revista mondenă
Până atunci, revista a anunţat pentru France Presse că actriţa Julie Gayet a atacat-o în justiţie pentru atingere adusă vieţii private.
Actriţa, în vârstă de 41 de ani, solicită 50.000 de euro despăgubiri, 4.000 de euro cheltuieli de judecată, precum şi publicarea unui anunţ privind această chestiune pe jumătate din coperta revistei.
Fără surse identificabile, nici informaţii de la Preşedinţie, presa franceză se pierde în detalii sau tentative de explicaţie despre situaţia iubitei oficiale a preşedintelui, cea care are statut de Primă Doamnă, deşi nu este căsătorită cu Hollande.

Ce are Valerie?
“Valerie Trierweiler este încă internată, într-o stare de oboseală nervoasă extremă, prezentând suişuri şi coborâşuri”, afirmă radioul privat Europe 1, citând prieteni de-ai acesteia, care ar fi luat legătura cu ea. “Unora le spune că este tare. În faţa altora apare mai abătută”, precizează sursa citată.
Potrivit săptămânalului Paris-Match, angajatorul Primei Doamne, care a dorit să-şi păstreze meseria de jurnalistă după ce a ajuns la Elysee alături de Francois Hollande, Valerie Trierweiler “este spitalizată la Pitie-Salpetriere şi nu la Val-de-Grace, spitalul şefilor de stat”.
În săptămânalul care titrează săptămâna asta “Prima Doamnă, în vâltoare” figurează ultima sa cronică literată, care începe astfel: “Nu există otravă mortală mai puternică decât indiferenţa”.

Clarificări până la 11 februarie
Oficial nu s-a făcut niciun anunţ în legătură cu sănătatea Primei Doamne, care nu are un statut în Franţa, nici despre locul în care este internată, scrie Tribune de Geneve.
Marţi, refuzând să răspundă la întrebările despre viaţa sa privată, Hollande s-a mulţumit să spună că Valerie Trierweiler “se odihneşte”.
Francois Hollande, care nu a luat-o de soţie pe Valerie şi a promis o clarificare a situaţiei sale amoroase până la vizita de stat în SUA, de la 11 februarie, nu a vizitat-o la spital pe Valerie Trierweiler de când a fost internată, la 10 ianuarie, potrivit unor surse apropiate Preşedinţiei, citate de Tribune de Geneve. Motivele nu sunt cunoscute.
“Trebuie ca preşedintele Francois Hollande să le spună francezilor dacă mai formează un cuplu cu Valerie Trierweiler”, a spus o sursă din anturajul cuplului, adăugând:”Problema este că nu poate vorbi, atât timp cât ea este spitalizată”, a adăugat această sursă.

Criză de nervi sau depresie?
Motivul spitalizării sale bruşte face obiectul multor interpretări imposibil de confirmat sau infirmat printre apropiaţii ei.
Anumite surse invocă o criză de nervi violentă sau o depresie. Potrivit cotidianului Le Parisien, care dă asigurări că a vorbit cu unul dintre apropiaţii acesteia, Prima Doamnă ar fi mărturisit că este gata să-i ierte şefului statului socialist escapadele amoroase cu actriţa Julie Gayet. “Ea vrea să afle foarte rapid care sunt intenţiile lui Francois Hollande”, a spus această sursă, potrivit Tribune de Geneve.
Valerie Trierweiler are 48 de ani, Francois Hollande, 59, iar actriţa Julie Gayet are 41 de ani, reaminteşte publicaţia.

Julie Gayet, în grija unui agent de securitate?
Într-un interviu pentru Le Monde, fotograful Sebastien Valiela, care a vândut revistei fotografiile cu Francois Hollande şi Julie Gayet, a explicat cum a obţinut “bomba de presă”.
“Am urmărit un agent de securitate care o are în grijă pe Julie Gayet şi am găsit”, a spus el. Cel care a dezvăluit-o lumii pe fiica secretă a fostului preşedinte francez Francois Mitterrand, în 1994, a repetat că securitatea preşedintelui Hollande este slabă. “Fotografia cu Hollande a fost mult mai uşor de făcut, pentru că el e slab protejat”, a spus fotograful.
Este pentru prima oară când existenţa unui posibil agent de securitate în preajma actriţei este menţionată, de la începutul acestei poveşti, scrie cotidianul Le Figaro.

×
Subiecte în articol: Julie Gayet francois hollande