x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe ASCULTĂ apelul telefonic la 911, care anunţă moartea lui Whitney Houston (AUDIO)

ASCULTĂ apelul telefonic la 911, care anunţă moartea lui Whitney Houston (AUDIO)

12 Apr 2012   •   09:09
ASCULTĂ apelul telefonic la 911, care anunţă moartea lui Whitney Houston (AUDIO)

Imediat dupa ce a gasit-o in baie fara suflare pe Whitney Houston, un angajat al hotelului Beverly Hilton a sunat la numarul de urgenta 911. Site-ul TMZ.com a intrat in posesia convorbirii telefonice.

"Nu stiu sigur daca a cazut sau daca isi facea baie", spune persoana care a sunat la serviciul de urgenta despre "o femeie de 46 de ani gasita in baie".

Numele divei americane nu este mentionat, dar barbatul precizeaza ca a fost alertat de o femeie ingrijorata care l-a sunat din camera. El mai mentioneaza ca "femeia de 46 de ani pare sa nu mai respire".

Raportul final al medicilor legisti arata ca Whitney Houston a murit din cauza unei supradoze de cocaina, alcool si medicamente. Cantareata a intrat in cada dupa ce luase drogurile, a adormit si a murit inecata accidental.

Plamanii sai erau plini cu apa, ceea ce inseamna ca artista era in viata atunci cand s-a scufundat in cada. In camera sa de hotel medicii au descoperit cocaina si nu exista indicii asupra unei eventuale crime.

Raportul pune capat mai multor saptamani de speculatii privind cauza mortii sale. Artista a fost gasita fara suflare pe 11 februarie, in Beverly Hills, cu numai o zi inainte de ceremonia premiilor Grammy.

×