x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe ATAC ARMAT în sediul ziarului francez Liberation şi în faţa sediului unei bănci. Primele imagini ale atacatorului (VIDEO)

ATAC ARMAT în sediul ziarului francez Liberation şi în faţa sediului unei bănci. Primele imagini ale atacatorului (VIDEO)

18 Noi 2013   •   13:17
ATAC ARMAT în sediul ziarului francez Liberation şi în faţa sediului unei bănci. Primele imagini ale atacatorului (VIDEO)
UPDATE 21.00 - Autorităţile franceze au prezentat imagini ale unui suspect care ar putea fi autorul atacurilor armate de la sediul redacţiei ziarului Liberation şi al Băncii Societe Generale.



UPDATE 15:30 - 
Un bărbat a deschis focul şi în faţa sediului central al băncii Société Générale, din Paris la ora 12:40 (13:40 ora României). Nu s-au înregistrat victime. Autorul nu a fost identificat. Poliţia nu a stabilit încă o legătură între acest incident şi cel din redacţia cotidianului Libération.

UPDATE 14:03
- Mai mulţi poliţişti au fost mobilizaţi în faţa marilor instituţii de presă din Paris la scurt timp după incidentul armat produs la sediul cotidianului Liberation.

"Măsurile de securitate au fost intensificate în faţa instituţiilor de presă", a anunţat o sursă din cadrul poliţiei.
-----------------------------------------

Un bărbat înarmat a deschis focul, astăzi, în redacția cotidianului Libération din Paris. Potrivit site-ului publicației, atacatorul avea asupra sa o pușcă și a tras de două ori, rănind asistentul unui fotograf aflat acolo pentru o ședință foto. Victima, în vârstă de 27 de ani, este într-o stare gravă. Autorul atacului a reușit să fugă.

"Individul nu a spus nimic. A plecat aşa cum a venit", a declarat o sursă din Poliţie.

Fabrice Rousselot, redactorul şef al cotidianului a afirmat că este indignat de incident.

Incidentul are loc la trei zile după un atac similar comis în redacția pariziană a canalului de televiziune BFMTV. Deocamdată este imposibil de stabilit o legătură între cele două incidente.

×