x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Atac armat în SUA. Doi polițiști au fost răniți

Atac armat în SUA. Doi polițiști au fost răniți

05 Iul 2022   •   09:32
Atac armat în SUA. Doi polițiști au fost răniți

 Doi polițiști din Philadelphia au fost împușcați în apropiere de Benjamin Franklin Parkway, luni seara târziu, când mii de oameni sărbătoreau un concert și un spectacol de artificii de 4 iulie

Atacul armat a avut loc la câteva ore după ce un bărbat înarmat aflat pe un acoperiș a deschis focul asupra unor familii care agitau steaguri și a unor copii care se plimbau cu bicicleta la o paradă de 4 iulie în Highland Park, o suburbie din Chicago, unde 6 persoane au fost ucise și peste 36 au fost rănite, conform Reuters.

În imaginile de la incident se văd sute de oameni fugind de pe Benjamin Franklin Parkway după ce s-au tras focuri de armă.

Focurile de armă au fost trase în apropiere de Muzeul de Artă din Philadelphia, în ultima zi a unui festival cu un număr mare de persoane care urmăreau un spectacol de artificii după un concert.

"Există un incident de securitate pe Benjamin Franklin Parkway", au anunțat autoritățile, referindu-se la focurile de armă.

Poliția a instruit oamenii din clădirile din jur să se adăpostească.

Doi polițiști din Philadelphia au fost împușcați, dar amândoi au fost deja externați din spital după ce au suferit răni care nu le pun viața în pericol, a declarat primarul din Philadelphia, Jim Kenney.

Poliția îl căuta pe atacator.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: atac sua