x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Atac devastator al rușilor la Pokrovsk. Opt morți și mai mulți răniți

Atac devastator al rușilor la Pokrovsk. Opt morți și mai mulți răniți

de Redacția Jurnalul    |    08 Aug 2023   •   08:02
Atac devastator al rușilor la Pokrovsk. Opt morți și mai mulți răniți
Sursa foto: Twitter

Rachete rusești au lovit de două ori în noaptea de luni spre marți centrul orașului ucrainean Pokrovsk. Opt persoane au murit, inclusiv cinci civili, a declarat guvernatorul regional Pavlo Kirilenko, transmite Reuters.

Conform guvernatorului, cele două rachete au lovit orașul controlat de Ucraina, aflat în apropierea liniei de front, la 40 de minute distanță.

Doi salvatori și un militar se numără printre morți. Nouă polițiști și un militar au fost răniți, dar majoritatea celor răniți sunt civili, inclusiv un membru al consiliului local al orașului, au declarat oficialii ucraineni.

Imaginile din oraș arătau salvatorii căutând printre dărâmături, o mașină distrusă și o clădire de apartamente cu balcoanele dărâmate.

Andri Yermak, șeful administrației prezidențiale ucrainene, a anunțat alte două victime civile ale loviturilor rusești în satul Kruhliakivka din regiunea Harkov.

Au fost uciși o femeie în vârstă de 45 de ani și un bărbat de aproximativ 60 de ani, iar cinci persoane au fost rănite, a declarat guvernatorul regional din Harkov, Oleh Synehubov.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Pokrovsk atac rachete