x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Atac sângeros la metroul din Mexico

Atac sângeros la metroul din Mexico

19 Sep 2009   •   00:00

Poliţia mexicană a arestat un bărbat, în urma unui incident armat produs aseară într-o staţie a metroului din Mexico. Atacul s-a soldat cu moartea a două persoane şi rănirea altor cel puţin cinci.





Incidentul a fost surprins de sistemul video de supraveghere, iar autorităţile au dat publicităţii imaginile înregistrate, relatează CNN, citat de Mediafax.

Luis Felipe Hernandez Castillo, în vârstă de 38 de ani, a deschis focul după ce poliţiştii au încercat să-l împiedice să scrie sloganuri antiguvernamentale pe pereţii staţiei de metrou Balderas, aflată în centrul capitalei mexicane.

În momentul în care poliţiştii au intervenit, Hernandez Castillo a scos un pistol şi a deschis focul în staţia de metrou, la o oră de vârf.

Imaginile înregistrate de camerele de supraveghere îl surprind pe suspect în momentul în care deschide focul, pe peronul aglomerat, asupra unui poliţist în uniformă, după care continuă să tragă focuri de armă, provocând moartea a două persoane şi rănirea altor cel puţin cinci. (V.A.)

×
Subiecte în articol: externe