x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Atacatorul din Toronto suferea de psihoză şi depresie

Atacatorul din Toronto suferea de psihoză şi depresie

24 Iul 2018   •   12:08
Atacatorul din Toronto suferea de psihoză şi depresie

Atacatorul, în vârstă de 29 de ani, din spatele atacului armat din Toronto, care s-a soldat cu moartea a două persoane şi cu rănirea altor 13, suferea de psihoză şi depresie, potrivit declaraţiilor făcute de familia sa, scrie The Guardian.

Faisal Hussain a murit, duminică, după un schimb de focuri cu poliţia. Cu câteva minute înainte, bărbatul a deschis focul asupra oamenilor aflaţi pe unul dintre cele mai populare bulevarde din Tornto, ţintind la întâmplare în oamenii aflaţi pe stradă şi în cei aflaţi în restaurante.

Nu se ştie încă dacă Hussain s-a omorât sau dacă a fost omorât de poliţişti.

Poliţia nu cunoaşte încă motivul din spatele atacului şi a refuzat să speculeze până în momentul în care află toate informaţiile necesare.

Într-o declaraţie, familia lui Hussain şi-a exprimat condoleanţele, afirmând că sunt “devastaţi” de eveniment.

“Fiul nostru avea mai multe provocări în legătură cu sănătatea mentală, chinuindu-se cu psihoza şi depresia întreaga lui viaţă”, au spus părinţii atacatorului. “Ajutorul profesional, medicamentele şi terapia nu au reuşit să-l ajute”, au adăugat aceştia.

“În timp ce dădeam ce aveam mai bun pentru a căuta ajutor pentru el de-a lungul vieţii lui pline de chin şi durere, nu ne-am putut niciodată imagina că acesta va fi sfârşitul lui devastator şi distructiv”, au mai spus părinţii.

×