x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Australia, destinaţia preferată de milionari pentru a emigra în 2016

Australia, destinaţia preferată de milionari pentru a emigra în 2016

28 Feb 2017   •   21:05
Australia, destinaţia preferată de milionari pentru a emigra în 2016
Sursa foto: pixabay.com

Australia a fost în 2016, pentru al doilea an consecutiv, destinaţia preferată pentru a emigra de persoanele cu cele mai mari venituri din lume, potrivit unui studiu publicat marţi şi citat de EFE.

Anul trecut aproximativ 11.000 de milionari s-au mutat în Australia faţă de 10.000 în SUA şi de 8.000 în Canada, informează compania australiană New World Wealth în cel de-al patrulea său raport anual asupra bogăţiei şi migraţiei.

Alte destinaţii preferate de milionari au fost Emiratele Arabe Unite (5.000) şi Noua Zeelandă (4.000).

Potrivit studiului, preferinţa pentru Australia se datorează calităţii sistemului medical, poziţiei sale pentru afaceri cu ţările emergente din Asia şi faptului de a fi considerată una din ţările cele mai sigure din lume, mai ales pentru minori.

New World Wealth a citat printre alte motive şi impozitul mic pe avere, clima şi plajele sale, precum şi stilul de viaţă atractiv pentru iubitorii de iahturi.

Pentru a realiza studiul, compania a analizat vizele acordate investitorilor, a strâns date din registrele de proprietate şi din vânzările realizate în diferite ţări şi a intervievat 800 de persoane cu bunuri estimate la peste 1 milion de dolari.

În ultimul deceniu, bogăţia totală a Australiei a crescut cu 85 la sută, faţă de 30 şi, respectiv, 28 la sută pentru SUA şi Marea Britanie.

Sursa - AGERPRES

×