x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Avion evacuat la Montréal, în urma unui incendiu la un dispozitiv de transport pentru bagaje (VIDEO)

Avion evacuat la Montréal, în urma unui incendiu la un dispozitiv de transport pentru bagaje (VIDEO)

05 Noi 2013   •   08:34
Avion evacuat la Montréal, în urma unui incendiu la un dispozitiv de transport pentru bagaje (VIDEO)

Un avion aparţinând companiei Royal Air Maroc a fost evacuat de urgenţă luni seara pe Aeroportul Internaţional Pierre-Elliott Trudeau de la Montréal, în urma izbucnirii unui incendiu pe transportator de bagaje, în spatele avionului, potrivit unor imagini postate pe Internet, relatează AFP, citată de Mediafax.

Incendiul a degajat un nor de fum gros în spatele avionului, care venea de la Casablanca şi care tocmai garase în apropierea gurilor de acces ale aerogării.

Toboganele pentru evacuare în caz de urgenţă au fost utilizate, iar pasagerii au început să evacueze avionul. Apropierea acestor tobogane de flăcări, la nivelul pistei, a provocat panică în rândul unor pasageri, potrivit unei înregistrări video postate pe Twitter.

Potrivit lui François-Nicolas Asseli, un purtător de cuvânt al aeroportului din Montréal, citat de cotidianul La Presse, "la bord se aflau 250 de pasageri şi opt membri ai echipajului".

Câteva persoane care au folosit toboganele de urgenţă au fost rănite uşor sau afectate de fum, a adăugat el. Cinci persoane au fost spitalizate.

×