x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Barack Obama îl atacă pe Trump în primul miting de campanie pentru Kamala Harris

Barack Obama îl atacă pe Trump în primul miting de campanie pentru Kamala Harris

de Redacția Jurnalul    |    11 Oct 2024   •   20:30
Barack Obama îl atacă pe Trump în primul miting de campanie pentru Kamala Harris
Sursa foto: antena3

Barack Obama a condamnat candidatura lui Donald Trump și a încurajat alegătorii să o susțină pe Kamala Harris, la un miting în Pennsylvania, scrie AFP.

Fostul președinte american Barack Obama a criticat candidatul republican Donald Trump, numindu-l „nebun” și cerându-le alegătorilor să o sprijine pe Kamala Harris în cadrul unui miting din Pennsylvania. Aceasta a fost prima apariție a lui Obama în campania electorală din 2024.

În discursul său, Obama a comparat lungile intervenții ale lui Trump cu cele ale fostului lider cubanez Fidel Castro, afirmând că acesta este deconectat de la realitățile cotidiene ale americanilor obișnuiți.

„Nu înțeleg de ce cineva ar crede că Donald Trump va aduce schimbări”, a declarat Obama, adăugând: „Credeți că Donald Trump a schimbat vreodată un scutec?”.

Obama i-a îndemnat pe bărbații afro-americani să își reevalueze susținerea pentru Harris, aăugând că refuzul de a accepta o femeie în funcția de președinte este inacceptabil. De asemenea, el a adus în discuție comportamentul lui Trump, spunând că acestea nu reprezintă o adevărată forță.

Între timp, Trump, aflat în Michigan, a continuat să atace campania lui Harris, numind-o pe candidata democrată „mai proastă decât iadul”.

Democrații speră că aparițiile lui Obama vor veni în sprijinul Harris, având în vedere că alegerile sunt foarte strânse.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: barack obama donald trump Kamala