x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bărbat, arestat după ce a prezentat la intrarea în spital certificatul verde al președintelui Macron

Bărbat, arestat după ce a prezentat la intrarea în spital certificatul verde al președintelui Macron

11 Oct 2021   •   08:34
Bărbat, arestat după ce a prezentat la intrarea în spital certificatul verde al președintelui Macron

Un bărbat a fost arestat în Franţa, după ce a prezentat la intrarea într-un spital certificatul verde care îi aparţine președintelui francez, Emmanuel Macron. El a fost eliberat la scurt timp, dar a fost amendat pentru „prezentarea unui document de sănătate aparţinând unei terţe părţi”, scrie publicația „Le Figaro”.

Codul QR al lui Macron a fost publicat online pentru scurt timp. Persoanele care l-au publicat au fost identificate, dar, în timpul în care a fost online, codul QR a fost salvat de multe persoane.

În 5 octombrie, un tânăr de 19 ani care dorea să intre într-un spital din Marsilia nu a ezitat să prezinte certificatul verde al preşedintelui francez, informează „Actu17”, citat de www.stiridiaspora.ro

Tânărul nu deţinea un certificat verde şi a decis „pentru distracţie” să-l prezinte pe cel al preşedintelui. Prezentarea în Franţa a „unui certificat verde aparţinând altei persoane” este pasibilă de o amendă în valoare de 750 de euro, redusă la 135 de euro dacă este plătită imediat.

×
Subiecte în articol: Emmanuel Macron