x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bărbat, condamnat la închisoare pentru activități sexuale cu o minoră care a mințit în legătură cu vârsta pe care o are

Bărbat, condamnat la închisoare pentru activități sexuale cu o minoră care a mințit în legătură cu vârsta pe care o are

08 Feb 2019   •   15:03
Bărbat, condamnat la închisoare pentru activități sexuale cu o minoră care a mințit în legătură cu vârsta pe care o are

Un bărbat care a petrecut noaptea cu o fata în vârstă de 12 ani, despre care credea că are 19 ani, a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare, notează BBC.

Carl Hodgson, din Manchester, a invitat-o pe fată acasă la el și a trimis imagini cu ea dezbrăcată către un prieten. Bărbatul a cunoscut-o pe fată prin intermediul unei aplicații matrimoniale.

Hodgson, în vârstă de 28 de ani, a fost condamnt la doi ani și jumătate de închisoare pentru coruperea unui minor sub 13 ani la activități sexuale. Mai mult, acesta a pledat vinovat și pentru distribuirea de imagini indecente cu un minor.

După ce fata a dispărut de acasă în februarie 2018, familia a găsit mesaje de la Hodgson pe contul de Instagram al fetei și a alertat poliția. Autoritățile au aflat că cei doi s-au cunoscut prin intermediul unei aplicații matrimoniale, unde victima a folosit un nume fals și a declarat că are 19 ani.

Potrivit legii, reclamantul nu se poate apăra prin a spune că a crezut că victima are o altă vârstă, atunci când este vorba de activități sexuale cu un minor sub 13 ani.

×