x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Berlusconi a convins fetele „bunga-bunga” să creadă în Dumnezeu.

Berlusconi a convins fetele „bunga-bunga” să creadă în Dumnezeu.

30 Mai 2011   •   21:00
Berlusconi a convins fetele „bunga-bunga” să creadă în Dumnezeu.

O actrita care a pus umarul – si nu nu­mai – la organizarea orgiilor asa-nu­mite 'bunga-bunga' in resedintele de lux ale lui Silvio Berlusconi a po­ves­tit cum premierul italian a ajutat-o 'sa se apropie de Dumnezeu'.

Sabina Began, in varsta de 36 de ani, autosupranumita 'Queen Bee', s-a spasit, recunoscand ca este 'vinovata' pana in maduva oaselor pentru ca i-a organizat lui Berlusconi, un barbat de 74 de ani, petrecerile des­fra­nate, dar spune ca a facut asta pentru ca el se simtea 'singur', scrie Daily Mail. Domnisoara actrita poarta si un tatoo, comandat special, cu de­dicatie, pentru el. Began a marturisit intr-o emisiune difuzata la radio ca Berlusconi este 'un barbat foarte spi­ritual. M-a ajutat si pe mine sa gasesc credinta. El il iubeste pe Dumnezeu, vorbeste cu Dumnezeu. Este credincios si, datorita lui, am devenit si eu religioasa. In toata casa are crucifixe'.

Actrita a continuat seria laudelor religioase aduse la adresa premierului caruia i s-a dus vestea peste mari si tari ca este un mare afemeiat. Si capii Bisericii au fost socati de scandalurile in care a fost implicat seful Executivului de la Roma. Iar acum dezvaluirile actritei ii lovesc si mai tare. Began insista ca tot ce a povestit este adevarat si spune ca evenimentele dezvaluite de presa, care s-au petrecut la vile Arcore, poreclita si 'Hardcore' – de langa Milano, au fost mult 'umflate' de presa.

La orgiile 'bunga-bunga' au participat zeci de starlete de televiziune, fotomodele si alte tinere mai mult sau mai putin naive, carora Berlusconi le promitea – si se tinea de cuvant – ca le recompeseaza cu bani, bijuterii sau alte favoruri. Insa, petrecerile sale 'umflate' de presa sunt de vreo sapte luni pe masa anchetatorilor, Berlu fiind acuzat de sex cu minora 'Ruby'.

×
Subiecte în articol: externe