x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Berlusconi, aşteptat cu cuţitul în faţa casei

Berlusconi, aşteptat cu cuţitul în faţa casei

de Sînziana Stancu    |    28 Ian 2010   •   00:00

Un bărbat care avea asupra lui mai multe cuţite şi şuruburi îl aştepta pe premierul Italiei, Silvio Berlusconi, în faţa reşedinţei lui din Roma, Palazzo Grazioli.



Publicaţia italiană La Repubblica informează în ediţia online că bărbatul provine din fostul spaţiul iugoslav, că are 55 de ani şi că le-ar fi răspuns Carabinierilor care patrulau în zonă că îl aştepta pe premier ca "să-i spună o poezie". Bărbatul a fost arestat de către serviciile de securitate. El a fost observat de către Carabinieri miercuri seara, în jurul orei opt, în faţa reşedinţei premierului, aşezându-se în spatele grupului de ziarişti care îl aşteptau pe Berlusconi să se întoarcă de la o reuniune politică. Când poliţiştii l-au percheziţionat, au găsit asupra lui cuţitele şi şuruburile, descoperind şi că maşina cu care suspectul  venise era furată.  El a fost reţinut imediat şi se află încă în anchetă.  

Nu este pentru prima oară când pe premierul italian îl pândesc pericolele. Pe 13 decembrie 2009, el a primit a fost lovit la faţă cu o replică în miniatură a Domului din Milano, după un miting electoral desfăşurat în acest oraş, de către un bolnav psihic. Premierul a avut nevoie atunci de tratament la spital. Presa a scris că a fost nevoit să îşi înlocuiască şi câţiva dinţi rupti în urma loviturii.

×
Subiecte în articol: externe