x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Berlusconi, "poet" în Spania: "Nu plătesc pentru fete, îmi place să le cuceresc!"

Berlusconi, "poet" în Spania: "Nu plătesc pentru fete, îmi place să le cuceresc!"

de Carmen Plesa    |    10 Sep 2009   •   00:00

Aflat în vizita în Spania, premierul italian Silvio Berlusconi a declarat astăzi că îi plac femeile, dar că nu plăteşte pentru a face sex cu ele, şi că nu are o problemă cu doamnele din politica spaniolă, mai ales pentru că vine dintr-o ţară de iubăreţi şi "playboys" celebri.



În timp ce la Bari se înteţeşte "focul" în scandalul privitor la Silvio Berlusconi şi fetele  care-l distrau, contra cost, premierul italian s-a ţinut astăzi de glume şi metafore, în timpul vizitei efectuate în Spania.

Dacă în Italia, ieri, a refuzat să comenteze subiectul "fete fierbinţi pentru Cavaler", astăzi Silvio Berlusconi a trebuit să răspundă jurnaliştilor spanioli care i-au pus întrebări pe aceaşi temă. Premierul italian a declarat că e victima unor încercări de răzbunare, că se spun despre el minciuni şi, mai ales, că n-ar plăti pentru prezenţa unei fete. "Mie îmi place să cuceresc", a spus Berlusconi, în vârstă de 73 de ani.


"ITALIA E PATRIA LUI CASANOVA ŞI A MARILOR IUBIRI"

Berlusconi a fost nevoit să răspundă şi jurnaliştilor spanioli care au vrut să ştie dacă premierul are o problemă cu prezenţa femeilor în politică, de vreme ce a declarat în primăvară că "în guvernul lui Zapatero e prea mult roz"."Italia e patria lui Casanova, a marilor iubiri, a celor mai faimoşi playboy... cum aţi putut să credeţi că premierul italian poate spune aşa ceva despre prezenţa femeilor în guvernul vostru? A fost doar o replică ironică", s-a apărat Berlusconi.


"FEMEILE SUNT CEL MAI FRUMOS DAR DE LA DUMNEZEU!"

Premierul italian a mai vorbit despre femeile-ministru care fac parte din guvernul italian şi le-a lăudat seriozitatea şi hărnicia."Sunt cel mai frumos dar de la Dumnezeu", a concluzionat Berlusconi, vorbind despre femei, la conferinţa comună cu premierul spaniol José Luis Rodríguez Zapatero.


PRESA SCRISĂ = JURNALIŞTI RĂI

În această dimineaţă, în timpul "fotografiei oficiale", Berlusconi a ţinut să-i spună lui Zapatero, araătând spre camerani şi fotografi: "Vezi, ei sunt partea bună a informaţiei, pentru că sunt televiziuni şi nu au cum să schimbe cuvintele. Şi fotografii nu au cum să schimbe imaginile. Pe jurnaliştii răi o să-i vedem după-amiază", a spus Berlusconi. "Împunsătura" dedicată presei scrise vine la o zi după ce ediţia locală din Bari a ziarului Corriere della Sera a făcut dezvăluiri despre escortele sexy pe care le primea "cadou" Berlusconi.

×
Subiecte în articol: externe