x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Berlusconi "Superman" îşi dedică o carte elogioasă şi este comparat cu Ceauşescu

Berlusconi "Superman" îşi dedică o carte elogioasă şi este comparat cu Ceauşescu

17 Mar 2010   •   00:00
Berlusconi "Superman" îşi dedică o carte elogioasă şi este comparat cu Ceauşescu

Mesaje emoţionale ce îl aseamănă pe Silvio Berlusconi cu Superman, după ce a dat dovadă de tărie în urma atacului de la Milano de anul trecut, apar într-o nouă carte publicată în Italia de propria firmă a premierului italian. Politicianul din Peninsulă a fost asemănat cu Nicolae Ceauşescu şi colonelul Gaddafi.



Editura lui Berlusconi, Mondadori, a publicat noua carte, "Dragostea învinge mereu în faţa invidiei şi urii", înainte de alegerile regionale ce au loc la sfârşitul acestei luni.

Cu o fotografie a lui Berlusconi pe copertă ce pare mai tânăr decât cei 73 de ani ai săi, aceasta conţine 50.000 de mesaje pe care le-a primit de la italieni după ce un bărbat l-a lovit în faţă cu o statuetă, în timpul unui miting la Milano, spărgându-i nasul şi doi dinţi.

"Nici chiar cu kriptonită nu te-ar putea pune la podea!", a scris un susţinător - aluzie la faptul că Berlusconi s-a descris anterior ca fiind Superman. În timp ce alţi simpatizanţi au descris atacul ca "abominabil". "Toţi suntem alături de tine, mare Silvio. Eşti motorul ţării noastre", scria o femeie, în timp ce un fan i-a cerut să se cloneze.

Despre această carte, publicaţia de stânga Repubblica a spus că este "cartea albă mică a lui Silvio Ceauşescu".

×
Subiecte în articol: externe