x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bilanţul victimelor blocului prăbușit în Miami este în creştere

Bilanţul victimelor blocului prăbușit în Miami este în creştere

03 Iul 2021   •   09:05
Bilanţul victimelor blocului prăbușit în Miami este în creştere

Numărul de decese după prăbușirea unui bloc în Miami a ajuns la 20 şi sunt încă 128 de persoane dispărute.

Joe Biden şi soţia sa Jill au sosit în Florida la o săptămână de la momentul accidentului. „După cum am spus, până nu avem nevoie de voi, nimeni nu apreciază pe deplin ceea ce faceţi. Dar vă promit, noi ştim. Ştim. Ce faceţi aici este incredibil, trebuie să vă confruntaţi cu incertitudinea şi să vă faceţi griji cu privire la familii şi ştiţi, oricum, mulţumesc”, le-a spus președintele american salvatorilor.

Vizita lui Joe Biden a fost comentată şi de Charles Burkett, primarul din Surfside, Florida. El spune că preşedintele a promis asistenţă federală drept ajutor. „Cred că preşedintele a fost mişcat de această catastrofă. Cred că a fost pe radarul lui. Îi mulţumesc preşedintelui pentru că a venit, dar îi mulţumesc mai ales pentru că a făcut ceea ce a spus că va face, pentru că atunci când am vorbit la biroul său, a doua zi după catastrofă, mi-a spus că, în atâtea cuvinte, va muta cerul şi pământul pentru a se asigura că avem tot ce ne trebuie”.

Primarul din Miami, Francis Suarez, a declarat vineri că o fiică de 7 ani a unui pompier din Miami se numără printre victime. Cadavrele au fost găsite joi seară. „Departamentul de pompieri din Miami a pierdut fiica de 7 ani a unuia dintre pompierii noştri. A fost recuperată aseară de membrii echipei noastre de căutare şi salvare urbană. Am un fiu de 7 ani, iar gândul de a-l pierde în acest fel este de neimaginat pentru mine şi familia mea”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bloc miami