x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bunul samaritean poartă uniformă de poliţist. Vezi gestul impresionant făcut de un om al legii din New York

Bunul samaritean poartă uniformă de poliţist. Vezi gestul impresionant făcut de un om al legii din New York

30 Noi 2012   •   17:37
Bunul samaritean poartă uniformă de poliţist. Vezi gestul impresionant făcut de un om al legii din New York

Un poliţist din New York a impresionat o lume întreagă după ce a fost fotografiat în timp ce îi oferă o pereche de ghete noi unui om al străzii.

Într-o zi rece de noiembrie, mai exact cu două săptămâni în urmă, poliţistul Lawrence DePrimo patrula pe străzile din New York, iar la un moment dat a observat un om al străzii desculţ.

Omul legii a dispărut apoi pentru câteva minute, după care s-a întors cu o pereche de ghete noi, a îngenuncheat lângă bărbat şi l-a ajutat să le încalţe, conform New York Post.

Jennifer Foster, o turistă din Arizona, a asistat la această scenă, i-a fotografiat pe cei doi şi a publicat poza pe pagina de Facebook a Departamentului de Poliţie din New York.

În mai puţin de 24 de ore, peste 1.6 milioane de oameni au intrat să vadă imaginea, 275.000 au dat "Like", iar DePrimo a ajuns o adevărată vedetă.

Poliţistul, care are 25 de ani şi trăieşte împreună cu părinţii, a povestit cum s-au desfăşurat lucrurile în acea seară.

"Era extrem de frig afară şi am văzut că acel barbat avea băşici pe tălpi. Eu purtam doua perechi de ciorapi şi tot îmi era frig. Am intrat în vorbă şi am aflat ce măsură poartă, după care m-am dus la magazin şi am cumpărat o pereche de ghete pe care am dat 75 de dolari", a mărturisit DePrimo, care a mai adăugat că a păstrat chitanţa de la magazin pentru "a-mi aduce aminte că există oameni care o duc mai rău decât mine".

×