x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Canada: Un elicopter a lovit un cablu de înaltă tensiune; accident soldat cu doi morţi

Canada: Un elicopter a lovit un cablu de înaltă tensiune; accident soldat cu doi morţi

05 Sep 2016   •   08:37
Canada: Un elicopter a lovit un cablu de înaltă tensiune; accident soldat cu doi morţi

Două persoane şi-au pierdut viaţa duminică iar alta a fost rănită în accidentul unui elicopter care s-a prăbuşit după ce a lovit o linie de transport al energiei electrice în provincia Noul Brunswick (estul Canadei), au informat surse concordante, potrivit AFP.

Dintr-un motiv necunoscut, elicopterul s-a dezechilibrat după ce a atins linia electrică înainte de a se prăbuşi duminică în jurul orelor 16.00 (19.00 GMT), a explicat Jandarmeria regală a Canadei (GRC) însărcinată cu ancheta.

Elicopterul a lovit o linie de medie tensiune la Flatlands, în apropiere de Campbellton, în nordul provinciei Noul Brunswick, după care a căzut într-un râu, a anunţat jurnalul local L'Acadie Nouvelle,. căzut privând de electricitate peste 14.000 de locuinţe din regiune până în Québecul vecin.

Biroul pentru securitatea transporturilor (BST) a informat duminică într-un comunicat că "luni urmează să fie trimisă o echipă de anchetatori la locul accidentului".

Duminică seară, potrivit datelor companiei de electricitate din Noul Brunswick, peste 2.000 de clienţi erau lipsiţi în continuare de energie electrică.
AGERPRES

×