x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cântăreaţa Amy Winehouse a murit

Cântăreaţa Amy Winehouse a murit

23 Iul 2011   •   16:40
Cântăreaţa Amy Winehouse a murit

Cantareata britanica Amy Winehouse a murit, sambata, in casa ei din Londra. Ea a fost gasita la ora 16:00 (ora locala), iar momentan nu se cunosc cauzele decesului, scrie New York Post.

Potrivit NYP si CNN, tanara de 27 de ani se chinuia de ceva timp sa scape de droguri si alcool, insa nu se cunoaste momentan daca moartea artistei a fost cauzata de dependenta sa.

Serviciul de ambulanta fusese solicitat la adresa cantaretei in jurul orei 16.00 (18.00, ora Romaniei), dar echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viata.

Scotland Yard a declarat pentru site-ul TMZ ca nu exista semne ale unei crime. Autopsia este programata pentru duminica.

Fanii cantaretei s-au strans in fata casei sale, unde depun flori, lumanari si jucarii de plus.

Potrivit BBC, patronul unui restaurant din zona unde locuia Amy, Ze Silva, spune ca a vazut-o pe cantareata marti, iar aceasta nu mai bea alcool. "Mi-a spus: 'Draga, nu-mi mai da alcool, m-am lasat de bautura'. Era normala. Vorbea cu toata lumea, facea fotografii cu copiii, le dadea autografe", a spus Silva pentru televiziunea britanica.

In urma cu doua luni, Amy Winehouse, internata intr-o clinica de reabilitare din Londra pentru a scapa de patima alcoolului, a primit un ultim avertisment din partea medicilor care o aveau in grija: "Te lasi de bautura sau mori". Clinica era considerata una a "ultimei sanse".

Intr-un interviu din 2008, mama ei Janis a declarat ca nu va fi surprinsa daca fiica sa va muri tanara.

Citeste si : Amy Winehouse a urcat cu forta pe scena la Belgrad

Citeste si: Amy Winehouse nu mai vine in Romania

Citeste si: Artisti internationali cu 'grad mare de risc'

Vezi toate articolele despre Amy Winehouse

×