x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Căpitanul Costa Concordia şi-a “scufundat” şi căsnicia

Căpitanul Costa Concordia şi-a “scufundat” şi căsnicia

13 Noi 2013   •   18:30
Căpitanul Costa Concordia şi-a “scufundat” şi căsnicia

Se pare că răul făcut n-a fost suficient. Căpitanul italian al vasului de croazieră Costa Concordia, care a naufragit lângă insula toscană Giglio, provocând moartea a 32 de oameni, Francesco Schettino, nu doar a scufundat vasul, ci şi propria căsnicie, scrie săptămânalul german Focus.

În Italia, şi nu numai, puţini sunt cei care-l mai simpatizează, după tragedia vasului Costa Concordia, mai ales că s-a aflat că a fost printre primii care s-au salvat, nu printre ultimii, aşa cum era normal pentru un căpitan. Schettino a preferat să-şi asigure propria securitate, în timp ce la bordul navei se mai aflau pasageri. Într-o conversaţie telefonică devenită celebră, un ofiţer al pazei de coastă i-a ordonat căpitanului să revină la bord,pentru a gestiona operaţiunile de salvare, dar acesta a refuzat.

Cu toate astea, soţia sa, Fabiola Russo, i-a luat apărarea după accident, chair dacă s-a aflat despre relaţia extraconjugală pe care căpitanul o avea cu tânăra de 26 de ani din Republica Moldova, Domnica Cemortan. Acum, Schettino arată clar că a învăţat din demonstraţia de loialitate a soţiei fix nimic, scrie Focus.

Ediţia de duminică a ziarului Bild scrie, la rândul său, că Schettino a fost văzut la Roma, unde şi-a petrecut câteva zile împreună cu jurnalista Vittoriana Abate. Un fotoreporter le-a descoperit aventura, afirmând că Schettino a fost văzut cu valize şi bagaje. “Dacă mă întrebaţi pe mine, cred că s-au mutat împreună”, spune fotoreporterul despre cei doi.
Bild am Sonntag scrie că existau zvonuri despre cei doi încă din aprilie.


×
Subiecte în articol: costa concordia