x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Carla Bruni, cea mai primă-doamnă dintre actriţe

Carla Bruni, cea mai primă-doamnă dintre actriţe

24 Noi 2009   •   00:00

Prima-doamnă a Franţei, Carla Bruni-Sarkozy, a acceptat oferta de a juca în viitorul lungmetraj al regizorului american Woody Allen. Fără să ştie ce fel de rol va deţine, soţia lui Nicolas Sarkozy a spus că întregul proiect va fi o experienţă de care îşi va aminti cu plăcere când va fi bunică, informează AFP.



"Nu sunt deloc o actriţă. Poate că voi fi catastrofală (în această postură ­ n.r.), dar nu pot să ratez o astfel de ocazie", a explicat Carla Bruni-Sarkozy. "Woody Allen m-a rugat să nu fac un alt film înainte de al său. Dacă acest proiect se va concretiza, va fi o experienţă fantastică pentru mine", a adăugat ea.

Aflat în luna iunie în Franţa, Woody Allen a dezvăluit că îşi doreşte să o distribuie pe Carla Bruni în următorul lui film: "Sunt sigur că ar fi minunată. Are multă carismă, are obişnuinţa de a apărea în public şi aş putea să o distribui în absolut orice rol".

Woody Allen, născut la New York, este unul dintre cei mai importanţi regizori de film, scenarişti şi actori americani. Allen scrie scenariile, regizează şi joacă în majoritatea filmelor sale. Sursele sale de inspiraţie sunt literatura, sexualitatea, filosofia, psihologia, identitatea evreiască, cinematografia europeană şi oraşul New York, unde s-a născut şi a locuit dintotdeauna.

De la "Take the Money and Run", în 1969, Allen a realizat, în medie, un film pe an. Printre acestea s-au numărat filme devenite clasice precum "Annie Hall", "Manhattan" şi "Zelig", dar şi producţii mai puţin pretenţioase precum "Vicky Cristina Barcelona".

Fost manechin vedetă, Carla Bruni-Sarkozy este, de asemenea, cântăreaţă. Ea a lansat deja trei albume, pe care a interpretat cântece ale căror texte le-a scris singură, iar de multe ori cântă şi la chitară. în prezent, ea este căsătorită cu preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy.

×
Subiecte în articol: externe