x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Carla Bruni s-a retras de la San Remo

Carla Bruni s-a retras de la San Remo

02 Feb 2010   •   00:00

Carla Bruni-Sarkozy, soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, s-a retras din Festivalul de la San Remo din Italia, considerând că unul dintre cântecele prezente în competiţia oficială îi insultă soţul, a informat cotidianul britanic The Independent, care a comentat că există chiar riscul unui incident diplomatic între Franţa şi Italia.

Decizia Primei Doamne a Franţei a fost făcută publică de prezentatorul de televiziune Massimo Giletti pe postul de televiziune Rai Uno: "Carla Bruni a decis să nu participe la Festivalul de la San Remo, unde ar fi trebuit să cânte împreună cu Gino Paolo, în cadrul serii de joi. Printre explicaţiile posibile se numără aceea că prezenţa ei în festival a fost interzisă de Palatul Elysée, care s-a declarat deranjat de unul dintre cântecele înscrise în concurs, care îl ironizează pe preşedintele Sarkozy".

Massimo Giletti a declarat ulterior că dovezile care certifică această ipoteză sunt incluse într-un e-mail primit din partea echipei Carlei Bruni.

Potrivit presei italiene, de vină ar fi versurile cântecului "Meno male", compus şi interpretat de Simone Cristicchi, care sugerează faptul că strălucitoarea Carla este foarte eficientă în distragerea atenţiei publicului de la probleme politice ale soţului ei. (MFM)

×
Subiecte în articol: externe