x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Casa în care a copilărit Donald Trump, scoasă la licitaţie

Casa în care a copilărit Donald Trump, scoasă la licitaţie

28 Dec 2016   •   12:30
Casa în care a copilărit Donald Trump, scoasă la licitaţie

Casa în care s-a născut şi a copilărit Donald Trump, situată în cartierul Queens din New York, este scoasă la licitaţie, iar preţul ar putea atinge, potrivit organizatorilor, cel puţin triplul sumei estimate înainte de alegerile prezidenţiale din Statele Unite, relatează marţi AFP.

Preşedintele ales al Statelor Unite a locuit în primii patru ani de viaţă în această casă, aflată în zona de lux Jamaica Estates în partea de est a Queens. Adresa figurează pe certificatul său de naştere. Apoi s-a mutat într-o altă casă, mai mare, pe care tatăl său, Fred Trump, a construit-o nu departe de prima.

Ofertele de licitaţie pot fi depuse la Paramount Realty USA, care organizează vânzarea, până la 17 ianuarie, ora locală 16:00 (www.prusa.com).

Imobilul trebuia iniţial să fie scos la licitaţie la jumătatea lunii octombrie, dar în cele din urmă proprietarii au ales să aştepte rezultatul alegerilor prezidenţiale. Aflaţi în procedură de divorţ, ei au decis apoi, spre surpriza generală, să vândă casa unui cumpărător anonim. Acest nou proprietar a decis să scoată imobilul la vânzare prin licitaţie.

Proprietate a fost pusă în vânzare pentru 1,65 milioane de dolari în timpul verii, apoi preţul său a scăzut la 1,2 milioane de dolari, înainte să se decisă scoaterea la licitaţie din luna octombrie.

Principalul responsabil al Paramount Realty USA, Misa Haghani, crede că preţul ar putea ajunge, la sfârşitul licitaţiei, la cel puţin triplul ultimei estimări, adică aproximativ între 3 şi 5 milioane de dolari.

"Aceasta este o proprietate unică, cu o poveste foarte familiară şi o legătură cu preşedintele ales, ceea ce este foarte rar", a afirmat Haghani.

Exteriorul casei cu un singur etaj este un amestec de imitaţie a stilului britanic Tudor, cu cadre de lemn şi cărămidă roşie. Construită în 1940, clădirea are cinci dormitoare, patru băi şi un cabinet de toaletă.AGERPRES

×
Subiecte în articol: donald trump casa licitatie