x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cazul Michael Jackson: Conrad Murray, înapoi la serviciu

Cazul Michael Jackson: Conrad Murray, înapoi la serviciu

de Anca Aldea    |    11 Feb 2010   •   00:00
Cazul Michael Jackson: Conrad Murray, înapoi la serviciu
Sursa foto: Anonymous/Houston Chronicle

Doctorul Conrad Murray, acuzat de omucidere involuntară în cazul lui Michael Jackson, s-a întors la lucru pentru că „pacienţii săi din Las Vegas sunt nerăbdători să-şi lase viaţa în mâinile lui”, scrie publicaţia online TMZ.com. Marietta Lewis îi este recunoscătoare doctorului pentru că i-a salvat viaţa. Femeia a declarat pentru TMZ că a avut grijă din timp să se înscrie pe lista de aşteptare a cabinetului din Las Vegas unde lucrează Murray.



Doctorul a fost văzut miercuri intrând în biroul său, după ce luni a trebui să achite o cauţiune de 75.000 de dolari pentru a nu rămâne după gratii.

Murray a anunţat, prin intermediul avocatului său, Edward Chernoff, că va continua să practice medicina într-unul dintre cele trei state în care are autorizaţie: Nevada, Texas şi California. Cu toate acestea, comisia medicilor din California a anunţat recent că intenţionează să-i retragă lui Murray licenţa de practică.

Doctorul a fost audiat luni de judecătorul Keith Schwartz. El a declarat, în faţa Curţii, că este nevinovat şi că niciodată nu i-a prescris şi nici nu i-a administrat lui Michael Jackson un medicament care să-l fi putut omorî. Specialist în cardiologie, Murray a fost angajat de regele muzicii pop pentru a-l ajuta să se menţină în formă pentru concertele pe care urma să le susţină la Londra. Murray riscă o pedeapsă de patru ani de închisoare. Judecătorul care l-a audiat a decis că medicul nu mai are dreptul să recomanda propofol (anestezicul extrem de puternic care l-a ucis pe Michael Jackson). Următoarea înfăţişare în faţa Curţii Superioare din Los Angeles a fost programată pentru data de 5 aprilie.

×
Subiecte în articol: externe