x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cazul Tornatore - Romănul arestat a evadat din inchisoare

Cazul Tornatore - Romănul arestat a evadat din inchisoare

de Carmen Plesa    |    05 Sep 2007   •   00:00

Un romăn de 17 ani care fusese reţinut sub acuzaţia că l-ar fi agresat, alături de alţi doi romăni, pe regizorul italian Giuseppe Tornatore, a evadat aseară din centru pentru minori in care fusese inchis, a anunţat Corriere della Sera.

Potrivit presei italiene, minorul le-a furnizat in ultimele zile investigatorilor informaţii care au confirmat testele făcute pe telefonul furat regizorului, precum şi declaraţia dată de bengalezul căruia agresorii i-au văndut telefonul.

Pe de altă parte, intoarsă in ţară, la Focşani, nevasta unuia dintre arestaţi susţine că soţul său a fost agresat de carabienieri, potrivit Mediafax. " A fost oprit pe stradă, bătut, incătuşat şi dus in arestul poliţiei. Carabinierii mi-au spus că soţul meu a tălhărit un regizor italian, dar nu este adevărat, deoarece Lili era inchis in ziua agresării regizorului, pentru un alt scandal ", a declarat soţia.

Cei trei au fost reţinuţi vineri seară, la Roma, sub acuzaţia că l-ar fi agresat şi jefuit pe regizorul Tornatore, deţinător al unui Oscar.

×
Subiecte în articol: diaspora