x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cea mai periculoasă surpriză dintr-un ou Kinder, descoperită de un copil de 5 ani

Cea mai periculoasă surpriză dintr-un ou Kinder, descoperită de un copil de 5 ani

08 Iun 2016   •   23:10
Cea mai periculoasă surpriză dintr-un ou Kinder, descoperită de un copil de 5 ani

De mai mult de 40 de ani, ouăle cu surprize Kinder sunt preferatele a milioane de copii din întreaga lume. Ideea de a crea un  cadou care să combine ciocolata delicioasă şi o jucărie de mici dimensiuni s-a dovedit a fi o adevărată mină de aur pentru compania italiană Ferrero.

Totuşi, un incident neplăcut umbreşte această istorie interesantă a oului Kinder. Un copil nord-irlandez de numai 5 ani a găsit în capsula galbenă un plic transparent, în interiorul căruia era o pudră albă cu aspect cristalin.

Din fericire, i-a arătat tatălui său “surpriza”, care, la rândul său, bănuind ce e mai rău, a înmânat-o autorităţilor. În urma analizelor de laborator, poliţia a descoperit că plicul conţinea metamfetamină.  

Potrivit abc.es, oamenii legii încearcă să determine acum în ce etapă a producţiei s-a introdus drogul în oul de ciocolată. Incidentul vine într-un moment neoportun pentru Ferrero. În Franţa, o fetiţă de trei ani s-a asfixiat cu o jucărie din ou, iar în Chile au fost interzise ca parte a unei campanii de combatere a obezităţii.

×