x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cel mai bătrân tată din lume a fost părăsit de nevastă

Cel mai bătrân tată din lume a fost părăsit de nevastă

de Marina Constantinoiu    |    05 Oct 2013   •   16:37
Cel mai bătrân tată din lume a fost părăsit de nevastă
Sursa foto: Shariq Allaqaband / Barcroft Ind/Shariq Allaqaband / Barcroft Ind

Ramajit Raghav este devastat. Cum, cine este Ramajit Raghav? Este indianul care a fost prezentat drept cel mai bătrân tată din lume încă din 2010, când a devenit tată la vârsta de 94 de ani. De ce este devastat? Pentru că a fost părăsit de nevasta sa, Shukuntala Devi (52 de ani), cu care este căsătorit de 23 de ani.

Cuplul a mai sărbătorit naşterea unui copil, de la înregistrarea „recordului”, în 2010. Anul trecut li s-a mai născut un prunc. Ei bine, doamna s-a decis să-l părăsească pe Ramajit cu numai câteva zilei înaintea aniversării copilaşului, care este sâmbătă, 5 octombrie.

„Anul trecut, pe vremea asta, eram atât de fericiţi!”, se plânge acum bătrânul tată. „Ranjeet tocmai născuse, iar eu mă simţeam binecuvântat. Anul acesta nu am decât singurătatea şi compania celor patru pereţi ai casei”, continuă el.

Fiul cel mare al cuplului a dispărut în condiţii bizare în timpul unei călătorii cu autobuzul. Mama băiatului a adormit pe drum, iar când s-a trezit a constatat că fiul ei dispăruse. Băiatul nu a fost găsit nici până acum, scrie 7sur7.be.

De fapt, toată nebunia dispariţiei copilului a avut repercusiuni rapide asupra bunei înţelegeri din cuplu. Bătrânul plânge şi aucm că nu şi-a recuperat copilul.

Mărturiseşte că soţia a plecat săptămâna trecută fără să spună nimic. „A plecat cu Ranjeet în braţe. Nu ştiu nici unde sunt, nici de ce m-a părăsit”, povesteşte el.

Intr-un interviu datând din 2012, Shakuntala vorbea despre dragostea pe care i-o purta bărbatului ei. „Nu contează vârsta lui. Pentru mine, nu e prea bătrân. Poate să facă dragoste precum un tânăr de 25 de ani. Este un tată minunat”, spunea ea.

„Suntem împreună de 23 de ani”, spune acum Raghav. „Se pare că a ales un alt drum. Tot ce pot eu să fac este să aştept să se întoarcă. Stau pe scaun lângă uşă în majoritatea timpului. Cred că se va întoarce în curând. O iubesc, şi ştiu că şi ea mă iubeşte pe mine”, mai spune bătrânul, păstrând speranţa.
 

×