x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cel mai iubit fiu al poporului piloteaza un avion Antonov! (VIDEO)

Cel mai iubit fiu al poporului piloteaza un avion Antonov! (VIDEO)

03 Ian 2015   •   17:51
Cel mai iubit fiu al poporului piloteaza un avion Antonov! (VIDEO)

Propaganda nord-coreana loveste din nou, si de data aceasta tot sub centura!
Canalul de televiziune KCTV a difuzat un clip video in care cel mai iubit fiu al poporului corean, Kim Jong-un, tine sa arate cum piloteaza un avion Antonov AN – 148.
Desi nu poate fi priceput, comentariul care insoteste inregistrarea video face toti banii, patosul din vorbele prezentatoarei neavand nevoie de traducere pentru a simti unda de idolatrizare prezenta.

Kim Jong-un actioneaza cu mana forte chiar si asupra manetei de alimentare a avionului, impingand-o pana la capat, discret, copilotul, cu un deosebit instinct de conservare, reuseste sa o aduca in pozitia in care se gasea, fara ca dictatorul sa fi sesizat.

Cele mai amuzante momente ale zborului sunt secventele in care aparatul este in aer si Kim butoneaza de zor aparatura de bord, exact ca in filmele americane in care cand pentru o operatiune simpla executata pe calculator, se clampaneste in exces pe tastatura.
“Problema este ca, in zbor, nu este nevoie sa atingi toate butoanele alea ca sa faci avionul sa zboare. La nevoie, poti activa pilotul automat de la bandoul superior (tabloul de comandă situat la nivelul frunților pilotului si copilotului) de unde ii și poti seta parametrii”, a comentat imaginile Gerard Arnoux, fost comandant la Air France si presedinte al Comisiei de Securitate Aeriana Franceze,

” O regie grotesca. Toate manevrele pe care dictatorul pare ca le face, aruncand priviri complice catre copilot sunt complet grotesti! Tot ce face el ar putea face si un copil de 8 ani, fara nici un pericol!”, a mai spus expertul francez.






×