x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Celebrul astrolog Elisabeth Teissier i-a prevăzut “un an genial” lui Strauss-Kahn în 2011.

Celebrul astrolog Elisabeth Teissier i-a prevăzut “un an genial” lui Strauss-Kahn în 2011.

de Marina Constantinoiu    |    20 Mai 2011   •   10:53

In decembrie anul trecut, cunoscutul astrolog francez, Elisabeth Teissier, declara, intr-un interviu acordat revistei Paris Match, ca Dominique Strauss-Kahn va avea “probabil un destin prezidential' in 2012, relateaza www.24heures.ch

Conform declaratiilor acesteia, “din 2010, planeta Pluton imprima o mare schimbare asupra destinului lui Dominique Strauss-Kahn, lucru care se va prelungi pana in primavara anului 2012'. “Anul 2011 va fi pentru el un an genial: la varsta de 62 de ani, acesta este anul vietii sale! Daca va trebui sa ia o decizie importanta intre 10 si 15 septembrie, el se va confrunta cu indoieli si semne de intrebare pana in decembrie 2011', spunea doamna Teissier in respectivul interviu. O alta informatie interesata oferita atunci de astrologul francez se referea la actualul presedinte al Frantei, Nicolas Sarkozy, despre care ea credea ca “s-ar putea sa nu fie reales', la viitoarele prezidentiale.

Dupa cum explica si publicatia Le Nouvel Observateur, Elisabeth Teissier este cunoscuta in special pentru faptul ca era solicitata deseori pentru a face predictii de catre fostul presedinte francez Francois Mitterrand. Cu toate acestea, ea a fost foarte criticata pentru mai multe previziuni care s-au dovedit a fi eronate, printre acestea numarandu-se si victoria anuntata a echipei de fotbal a Frantei la Euro 2008.

Daca despre “destinul prezidential' al lui Strauss-Khan nu prea mai poate fi vorba acum, totusi se poate spune ca un sambure de adevar exista in aceste previziuni. Anul 2011 este unul cu adevarat aparte in viata lui DSK, iar luna septembrie chiar o cumpana. Inculparea lui Strauss-Kahn pronuntata joi deschide calea catre un proces care ar urma sa inceapa la 8 septembrie, inculpatul riscand 74 de ani de inchisoare. Asta, daca nu cumva DSK se hotaraste sa pledeze vinovat, in acest caz nemaiavand loc un proces.

Astrologia si politica fac de secole casa buna, numerosi oameni de stat ascultand de sfaturile astrologilor sau chiar avand astfel de cititori in stele in cercul de apropiati. Pentru ca la sfarsitul anului 2010 a fost adusa in discutie oportunitatea candidaturii pentru presedintia franceza a sefului FMI, Dominique Strauss-Kahn, a fost si locul pentru astrologi de a specula pe aceasta tema. In afara doamnei Teissier, un alt astrolog, Anne Vilano, i-a prezis acestuia “o mare schimbare in viata', relateaza si publicatia 7 sur 7. Ceea ce, iar, nu este deloc gresit. In viata lui DSK s-a produs o schimbare radicala, dar nu in bine. Aceasta predictie a fost facuta in cadrul emisiunii “C dans l'air', la canalul de televiziune France 5.
In schimb, cand a venit vorba despre viitorul lui DSK, Anne Vilano a fost mult mai putin optimista. “In plan ciclic, a ajuns la o rascruce a caselor. Este luna noua, este un ciclu care va incepe peste cateva luni si va dura 30 de ani. Sunt apele care se varsa in mare. Este la o rascruce ce-i va aduce o mare schimbare in viata, la sfarsitul lui aprilie, inceputul lui mai' sustinea astrologul la sfarsitul anului trecut.

×