x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Charlie Hebdo stârnește furia și dezgustul rușilor, după publicarea de caricaturi cu avionul prăbușit în Marea Neagră

Charlie Hebdo stârnește furia și dezgustul rușilor, după publicarea de caricaturi cu avionul prăbușit în Marea Neagră

29 Dec 2016   •   14:42
Charlie Hebdo stârnește furia și dezgustul rușilor, după publicarea de caricaturi cu avionul prăbușit în Marea Neagră

Este ”umilitor pentru o persoană normală” să bage în seamă caricaturile despre avionul prăbușit în Marea Neagră, desene publicate în revista franceză Charlie Hebdo, spune purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării din Rusia, Igor Konaskenkov, citat de agenția TASS.


”Este umilitor pentru o persoană normală să bage în seamă astfel de mizerii”, a spus Konaskenko. ”Dacă astfel de ”creații” este manifestarea reală a ”valorilor ocidentale”, atunci, cei care susțin asemenea lucruri sunt condamnați a rămâne singuri”.


”Nu este o surpriză că unii dintre compatrioții noștri și-au diminuat susținerea pentru această revistă, chiar dacă recent și-au făcut sefi-uri cu tricouri pe care scria ”Je suis Charlie”, a mai spus oficialul.


Revista satirică franceză a publicat în ultimul număr din anul 2016 caricaturi cu avionul prăbușit în Marea Neagră, accident aviatic în care au murit 92 de persoane, din care 64 de membrii ai corului Armata Roșie, cât și cu asasinatul ambasadorului Rusiei în Turcia.

Traducerea textului: Repertoriu corului Armatei Roșii s-a lărgit

×