x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe China: Un centru comercial din Shanghai a instalat cabine de relaxare pentru soţii "alergici" la cumpărături

China: Un centru comercial din Shanghai a instalat cabine de relaxare pentru soţii "alergici" la cumpărături

17 Iul 2017   •   20:30
China: Un centru comercial din Shanghai a instalat cabine de relaxare pentru soţii "alergici" la cumpărături

Un centru comercial din Shanghai a găsit soluţia pentru a salva relaţiile armonioase dintre membrii cuplurilor aflate la cumpărături: o cabină unde domnii se pot relaxa şi aştepta partenerele în timp ce acestea fac shopping, informează AFP. 

Într-o Chină în plină febră a consumismului, centrul comercial Global Harbor, care găzduieşte mai multe magazine de lux, a instalat patru "cabine de odihnă pentru soţi". 

Aceste cabine transparente sunt echipate cu un scaun de masaj şi un ecran unde domnii pot viziona emisiunea preferată sau juca un joc video. Preţul de instalare: 40.000 de yuani (5.150 de euro) pe cabină. 

Bărbaţii îşi pot rezerva un loc în avans cu ajutorul telefonului mobil. Siesta este gratuită. 

"Unii soţi detestă cumpărăturile (...). Ei preferă să joace jocuri video sau să se uite la televizor", a explicat Owen Wei, un oficial al firmei Ingrem, care a instalat cabinele, o premieră în China. 

"I-am spus soţiei mele: mergi la cumpărături, mă găseşti aici", povesteşte Liu Tianguo, unul dintre bărbaţii care a ales această soluţie în timp ce soţia sa face shopping. "Este confortabil şi mă odihnesc în timp ce ea îmi cheltuieşte banii. A fost de acord, cu condiţia să nu stau prea mult", a completat el.AGERPRES

×