x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Coloane de camioane la frontiera cu Ungaria. Se așteaptă peste două ore în mai multe vămi

Coloane de camioane la frontiera cu Ungaria. Se așteaptă peste două ore în mai multe vămi

08 Mar 2021   •   11:56
Coloane de camioane la frontiera cu Ungaria. Se așteaptă peste două ore în mai multe vămi

Coloane de camioane s-au format în mai multe vămi de la frontiera cu Ungaria. La Nădlac II se așteaptă circa două ore pentru îndeplinirea formalităților, iar la Petea durata este de trei ore. 

La Nădlac II sunt deschise cinci artere pentru controlul camioanelor la ieşirea din ţară, dar tot se așteaptă 120 de minute pentru rezolvarea actelor. La Nădlac I se aşteaptă 50 de minute, la Vărşand 150 de minute, la Borş 60 de minute, iarla Petea 210 de minute.

"Ca urmare a faptului că se constată o creştere a numărului de automarfare care se prezintă pentru a intra în Ungaria, iar autorităţile maghiare efectuează verificări suplimentare pentru acest tip de mijloace de transport, în prezent, în punctele de trecere a frontierei de la graniţa comună, se înregistrează un timp de aşteptare ridicat pe arterele destinate acestor autovehicule", informează  Poliţia de Frontieră Arad.

Formalitățile se efectuează împreună cu autoritățile maghiare. 

În această diminează au fost rezolvate documentele pentru 2.500 de automarfare, dintre care 2.000 pe sensul de ieşire din România.

Poliţia de Frontieră recomandă şoferilor de automarfare tranzitarea tuturor punctelor de frontieră deschise tranzitului de mărfuri pentru a preîntâmpina apariţia suprasolicitării.

Traficul pentru autoturisme şi mijloacele de transport persoane se desfăşoară în condiţii normale..

×
Subiecte în articol: Ungaria petea bors nadlac