x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Condamnat la 360 de ani de închisoare, pentru abuzuri sexuale repetate. Români celebri implicați în scandal

Condamnat la 360 de ani de închisoare, pentru abuzuri sexuale repetate. Români celebri implicați în scandal

05 Feb 2018   •   20:37
Condamnat la 360 de ani de închisoare, pentru abuzuri sexuale repetate. Români celebri implicați în scandal

Cu o a treia condamnare, de 125 de ani, pentru abuzuri sexuale repetate asupra a 256 de victime, cel mai mediatizat scandal sexual se „închide”. Vinovatul a acumulat 360 de ani de închisoare, fără drept de eliberare. Cele mai multe dintre abuzuri au avut loc la ferma din America a unor români celebri.

Fostul medic sportiv Larry Nassar a fost condamnat la o pedeapsă între 40 şi 125 de ani închisoare pentru abuz sexual asupra unor gimnaste americane, în urma unui al treilea proces şi ultimul, luni, la Charlotte (Michigan).

''Aceasta încheie procedurile judiciare penale în ce-l priveşte pe Larry Nassar. Realizez că asta nu pune capăt suferinţelor fizice şi emoţionale de care el este acuzat'', a declarat judecătoarea Janice Cunningham pronunţând verdictul pentru care acuzatul a pledat vinovat la şapte capete de acuzare.

Terapeutul îşi va sfârşi astfel zilele în închisoare. El a primit deja 60 de ani de închisoare pentru posesie de imagini pedopornografice, apoi o pedeapsă între 40 şi 175 de ani de recluziune pentru că a agresat peste o sută de tinere gimnaste, anonime sau campioane olimpice, în cel mai mare scandal sexual din istoria sportului american. Iar acum, între 40 și 125 de ani pentru abuzuri sexuale.

Trei procese pentru abuzuri sexuale, care au zguduit lumea

Larry Nassar, în vârstă de 54 de ani, a agresat timp de două decenii cel puţin 256 victime.................... 

Citește mai departe AICI

×